Donera med Tradera

Hos Tradera kan du enkelt och effektivt skapa en auktion med oss som förmånstagare.

 

Dags att rensa garderoben? Har du ett gammalt samlarobjekt som ligger och skräpar? Auktionera ut dina saker på Tradera, så får någon annan glädje av ditt auktionsföremål samtidigt som du bidrar till ALS-forskningen. Genom åren har flera personer auktionerat saker och upplevelser till förmån för ALS-forskningen, bland annat hockeytröjor, tavlor, matchbiljetter och mycket annat. För att göra det enkelt för dig att anordna en auktion har vi ett samarbete med Tradera.

Så här skapar du en annons

Sedan 2017 har Traderas användare tillsammans donerat över 47 miljoner kronor till välgörenhet genom att shoppa på plattformen. Nu kan du enkelt skapa en auktion med Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning som förmånstagare.

 1. Skapa ett konto
  Det gör du enkelt på www.tradera.se eller i deras app. Det går snabbt och är smidigt att registrera sig.
 2. Skapa en annons och välj oss som förmånstagare
  Klicka på skapa annons. Scrolla ner i flödet till annonsdetaljer och klicka på donera vinst och välj oss ur listan av anslutna insamlingsorganisationer.
 3. Ladda upp bilder, skriv en rubrik och välj kategori.
  Specificera inom vilken kategori din auktion är, vad det är som ska auktioneras ut och ladda upp bilder kopplat till ditt auktionsföremål.
 4. Beskriv auktionen och dess villkor
  Formulera vad som ingår i auktionen. Berätta detaljerat om föremålet eller upplevelsen. Om det är en upplevelse är det viktigt att berätta var och när den äger rum, för hur många personer upplevelsen gäller, samt vad som ingår i auktionen och vilka eventuella extra kostnader som kan tillkomma för vinnaren samt andra eventuella villkor som exempelvis åldersgräns.
 5. Publicera och sprid din auktion!
  Nu håller vi tummarna för många bud! Se till att dela din auktion i sociala medier. Var gärna personlig och förklara varför du väljer att auktionera till förmån för ALS-forskningen.
 6. Efter avslutad auktion
  När din auktion är avslutad får du ett mail med uppgifter om vinnaren. Genom din Tradera-sida bokar du frakten. På plats kan du uppge fraktnummer så skriver de ut etiketten. Om du auktionerar ut en upplevelse, kontakta vinnaren omgående för att komma överens om detaljerna kring vinsten. Ta även avhämtning som fraktalternativ i sådant fall.

Har du frågor? Hör av dig till info@ullacarinstiftelse.se.