Starta en insamling

Gå mot ALS är ett årligen återkommande evenemang där människor samlas över hela landet för att samla in pengar och väcka uppmärksamhet om ALS.

Samla in pengar till livsviktig forskning

En insamling leder inte enbart till finansiering av forskning – den väcker dessutom viktig uppmärksamhet om ALS.

Genom åren har våra eldsjälar samlat in miljoner till ALS-forskning och informationsspridning, bland annat genom att pärla armband, arrangera promenader, fotbollsturneringar och konserter.

Var med och bidra i kampen mot ALS – starta din insamling idag!

Så här startar du enkelt en insamling på Facebook

Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning ansluten till Facebook Donations. Det innebär att du med ett konto på Facebook med några knapptryckningar kan starta din egen insamling. Givarna betalar med kort och varje öre når fram till stiftelsen, Facebook tar inte ut någon avgift.

Gå in på vår sida på Facebook och tryck på ”Insamlingar” och sedan ”Starta egen insamling”.

När du registrerar din insamling ska den få en titel, en beskrivning och ett mål. För att locka fler till din insamling kan du berätta historien bakom din insamling och varför du tycker att det är viktigt att bidra till ALS-forskning. Glöm inte att ladda upp en passande bild!

Dela din insamling till dina vänner och be dem dela den vidare. Lycka till!

"Fotboll mot ALS" har samlat in pengar till ALS-forskningen genom olika sportevenang, bland annat fotboll, golf och padel.